|
draugiem.lv facebook.com twitter.com
<< Atpakaļ

Kabaču un maltās gaļas kotletes ar kamu

Sastāvs: 400 g kabaču, 400 g maltas gaļas, 50 g rīvēta siera, 100 ml kamas, 2 olas, 50 ml 10% saldā krējuma, sakapāti pētersīļi, sāls, melnie pipari, kama panēšanai, eļļa cepšanai.
Daudzums: 4 porcijas.

Kabaču un maltās gaļas kotletes ar kamu

Sarīvē kabaci un ieber to sietā. Pārkaisa ar sāli un atstāj ievilkties uz pusstundu. Izspiež sausu. Sajauc malto gaļu, rīvēto sieru, kamu, olas un kabaci. Pievieno sāli, piparus un sakapātus pētersīļus. Cep eļļā no abām pusēm 7-8 minūtes. Lielākas kotletes pēc apcepšanas pabeidz cept krāsnī 180 grādos 10-15 minūtes.


Foto: Jāns Heinmā / Jaan Heinmaa
Autors: Pille Endens / Pille Enden
Avots: toidutare.ee