|
draugiem.lv facebook.com twitter.com
<< Atpakaļ

Kamas un jogurta želeja

Sastāvs: 800 ml jogurta pēc izvēles, 150 ml kamas, 6 tējk. želatīna, 100 ml piena, cukurs pēc garšas.

Kamas un jogurta želeja

Mikserī sajauc kamu ar jogurtu un pievieno cukuru pēc garšas. Ļauj želatīnam uzbriest pienā, izkausē to karsta ūdens peldē un ļauj atdzist, līdz tas remdens. Sajauc mikserī želatīnu kopā ar jogurta un kamas maisījumu un uzreiz salej glāzēs vai bļodiņās, un novieto aukstumā. Želeja ir gatava pasniegšanai jau pēc 2-3 stundām, un to var ēst tieši no trauka. Ja želeja tiek izņemta no trauka, apgāžot to otrādi, tai vajadzētu saglabāt formu vismaz 6 stundas.

Foto: Jāns Heinmā / Jaan Heinmaa
Avots: toidutare.ee