Izejvielas:

  • 1/2 glāze Dobeles pilngraudu auzu pārslu
  • 1.5 glāzes auzu piena
  • 1/4 svaiga ābola
  • 1/4 mango
  • 2-3 ēd.k. zemesriekstu sviesta
  • 2 ēd.k. pīniju jeb ciedru riekstu
  • 3 svaigas vai saldētas zemenes
  • 1/2 tējk. kanēļa

Pagatavošana:

  • Katliņā liek vārīties auzu pienu, pievieno pārslas, vāra 2-3 minūtes, pēc tam uzliek vāciņu un ļauj putrai uzbriest.
  • Liek putru bļodā. Smalkās daiviņās sagriež ābolu un mango, izkārto tos virs putras. Vidū liek zemesriekstu sviestu un izkārto gabaliņos sagrieztas zemenes, pārber ar kanēli un ciedru riekstiem.

Autore: Annija Mihelsone