|
draugiem.lv facebook.com twitter.com
<< Atpakaļ

Rudzu milti Vieglie

1,5 kg, vidēji rupja maluma (skrotētie) rudzu milti, tips 1370

Transporta iepakojumā 6 gab.

Uz paletes 360 gab.

Rudzu miltus Latvijā pazīstam jau izsenis, un rupjmaizi kā senos laikos, tā arī tagad ēd katrs latvietis. Šo miltu malšanas procesā no grauda tiek atdalīts grauda apvalks, tādēļ maize, kas cepta no Vieglajiem miltiem, iegūst īpašu apjomu. Vieglos rudzu miltus iesakām izmantot formas maizes, rudzu-kviešu maizes un klona maizes cepšanai, kā arī pankūku un cepumu pagatavošanai.

Formas maize Izcils rezultāts
Rudzu un kviešu maize Izcils rezultāts
Saldskābmaize Izcils rezultāts
Rudzu pankūkas, cepumi u. c. Izcils rezultāts
Klona maize Būs labi
Sklandu rauši Būs labi
Rauši ar dažādiem pildījumiem Būs labi
Rudzu putras Būs labi

Uztura un enerģētiskā vērtība 100 g produkta:

Olbaltumvielas 8,2 g
Ogļhidrāti 66,6 g
Tauki 1,6 g
Enerģētiskā vērtība 349 kcal/1483 kJ

 

Recepte