Izejvielas
- “Dobeles dzirnavnieka” maisījums “Ātrā kūka”
- Pāris āboli (nomizoti un sagriezti šķēlītēs)
- skābais krējums
- 1 ola
- kanēļa cukurs
Gatavošana
- Pagatavo mīklu kā norādīts uz iepakojuma.
- Ielej mīklu formā.
- Izkārto virsū ābolu šķēlītes (vai citus augļus pēc izvēles – rabarberus, persikus u. tml.).
- Liek cepties līdz 180 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī apmēram 30 minūtes.
- 10 minūtes pirms cepšanās beigām pārlej ar skābā krējuma un olas maisījumu.
- Pārkaisa ar kanēļa cukuru (vai atsevišķi cukuru un kanēli).
- Cep vēl 10-15 minūtes.
Autore: Kristīne Deiliko