Šobrīd notiek daudz nopietnu lietu. Nopietni sarežģījumi, nopietnas sekas, nopietni cilvēki. Saglabājot nopietnu attieksmi pret patiesi būtisko, mēs vēlamies ienest pasaulē prieku un gaišumu. Mēs vēlamies iedvesmot smiekliem! Smiekli nomierina, izraisa laimes hormonu dzirksteļošanu, liek izjust kopības sajūtu un ir pamatīgs vēdera muskulatūras treniņš. Zināms, ka visgardāk smejas tas, kas smejas kopā ar citiem, tāpēc reizi nedēļā aicinām uz online smieklu jogas nodarbību! Ķiķināsim, spurksim, smiesimies vēderus turēdami, jo kārtīga izsmiešanās ļauj kaut uz mirkli aizmirst par visnopietnākajām no nopietnajām lietām. Tiekamies Dobeles dzirnavnieka online smieklu jogas nodarbībās – un pasaule kļūs par priecīgāku vietu.

 

Smieklu jogas nodarbības notiks š.g. 7., 14., 21. un 28.05.

 

Laiks un vieta nemainīga – no 17:00 līdz 18:00 platformā ZOOM.

 

Pieteikšanās nodarbībām notiek elektroniski, aizpildot pieteikuma formu, katrai nodarbībai atsevišķi.

Pirmajai nodarbībai pieteikšanās šeit: ej.uz/pieteikties_Smieklu_jogai

 

Aizpildot pieteikumu, Tu:

  • piesakies Dobeles dzirnavnieka organizētajai online smieklu jogas nodarbībai, kas notiks ceturtdienā (datums norādīts pieteikuma formā) no plkst. 17:00 – 18:00 ZOOM platformā. Online ierašanās no 16:50-17:00.
  • apstiprini, ka nodarbībā piedalīsies ar ieslēgtu videokameru un mikrofonu, jo smieklu joga var izdoties tikai tad, kad visi esam redzami un dzirdami.
  • apstiprini, ka nodarbības ierakstu ar Tavu dalību tajā varam publicēt Dobeles dzirnavnieka sociālajos medijos un fragmentus izmantot reklāmas nolūkiem.

Instrukcija par ZOOM platformas izmantošanu un smieklu jogas nodarbības norisi, tiks nosūtīta uz pieteikumā norādīto e-pasta adresi.

Smieklu jogai nav nepieciešams speciāls apģērbs vai paklājiņš.

Nodarbību vadīs Gints Barkovskis.

 

Maksimālais dalībnieku skaits 50.

Dalībnieki, kas tiks apstiprināti nodarbībai – saņems instrukciju e-pastā līdz ceturtdienas plkst. 11:00.