Izejvielas pankūkām:
- Dobeles dzirnavnieka maisījums Plāno pankūku mīklas pagatavošanai
Pagatavošana:
- Maisījumu ieber traukā, pievieno 900 ml auksta ūdens un samaisa.
- Mīklu atpūtina 10–15 minūtes.
- Sakarsētā eļļā cep plānās pankūkas.
Izejvielas pildījumam:
- 120 g maskarpones svaigā siera istabas temperatūrā
- 70 g zemesriekstu sviesta
- 1 tējk. cukura
Pagatavošana:
- Svaigo sieru, zemesriekstu sviestu un cukuru ar mikseri sakuļ viendabīgā masā.
- Pildījumu vienmērīgi izlīdzina uz iepriekš pagatavotām un atdzesētām plānajām pankūkām.
- Pankūkas sarullē un pasniedz ar sasmalcinātiem zemesriekstiem un konservētiem persiku gabaliņiem.
Autore: Zane Ozoliņa