Izejvielas

  • “Dobeles dzirnavnieka” maisījums “Ātrā kūka”
  • Pāris āboli (nomizoti un sagriezti šķēlītēs)
  • skābais krējums
  • 1 ola
  • kanēļa cukurs

Gatavošana

  • Pagatavo mīklu kā norādīts uz iepakojuma.
  • Ielej mīklu formā.
  • Izkārto virsū ābolu šķēlītes (vai citus augļus pēc izvēles – rabarberus, persikus u. tml.).
  • Liek cepties līdz 180 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī apmēram 30 minūtes.
  • 10 minūtes pirms cepšanās beigām pārlej ar skābā krējuma un olas maisījumu.
  • Pārkaisa ar kanēļa cukuru (vai atsevišķi cukuru un kanēli).
  • Cep vēl 10-15 minūtes.

Autore: Kristīne Deiliko