Izejvielas pankūkām:

Dobeles dzirnavnieks Plānās pankūkas 400 g, maisījums mīklas pagatavošanai

Pagatavošana:

Maisījumu ieber traukā, pievieno 900 ml auksta ūdens un samaisa. Mīklu atpūtina 10–15 minūtes. Sakarsētā eļļā cep plānās pankūkas.

 

Izejvielas pildījumam (2 pankūkām):

  • 120 g maskarpones svaigā siera istabas temperatūrā
  • 2 ēk. laima sulas
  • 1 avokado
  • 1/3 dzeltenā paprika
  • 100 g pagatavotas vistas filejas
  • 8 ķirštomātiņi
  • šķipsniņa sāls

Pagatavošana:

  • Svaigajā sierā iemaisa laima sulu, pievieno sāli un masu vienmērīgi izklāj uz iepriekš pagatavotām plānajām pankūkām.
  • Uz svaigā siera kārtas ber gabaliņos sagrieztu papriku, avokado, ķirštomātiņus un gabaliņos sagrieztu vistas fileju.
  • Pankūkas pārloka uz pusēm un pasniedz ar svaigiem zaļumiem.

Autore: Zane Ozoliņa