Izejvielas pankūkām:

Dobeles dzirnavnieks Plānās pankūkas 400 g, maisījums mīklas pagatavošanai

Pagatavošana:

Maisījumu ieber traukā, pievieno 900 ml auksta ūdens un samaisa. Mīklu atpūtina 10–15 minūtes. Sakarsētā eļļā cep plānās pankūkas.

Izejvielas pildījumam (2 pankūkām):

  • 1 banāns
  • 20 g sviesta
  • 1 tējk. cukura
  • 1/2 tējk. kanēļa

Pagatavošana:

  • Banānu nomizo, pārgriež uz pusēm šķērsām un gareniski.
  • Pannā izkausē sviestu, tajā liek banāna gabaliņus, tos apber ar cukuru un kanēli un cep brūnus no abām pusēm.
  • Karamelizētus banānus pasniedz siltus ar iepriekš pagatavotām plānajām pankūkām un plombīra saldējumu.

Pagatavošana:

  • Banānu nomizo, pārgriež uz pusēm šķērsām un gareniski.
  • Pannā izkausē sviestu, tajā liek banāna gabaliņus, tos apber ar cukuru un kanēli un cep brūnus no abām pusēm.
  • Karamelizētus banānus pasniedz siltus ar iepriekš pagatavotām plānajām pankūkām un plombīra saldējumu.

Autore: Zane Ozoliņa