Izejvielas:
- 1/2 glāze Dobeles pilngraudu auzu pārslu
- 1.5 glāzes auzu piena
- 1/4 svaiga ābola
- 1/4 mango
- 2-3 ēd.k. zemesriekstu sviesta
- 2 ēd.k. pīniju jeb ciedru riekstu
- 3 svaigas vai saldētas zemenes
- 1/2 tējk. kanēļa
Pagatavošana:
- Katliņā liek vārīties auzu pienu, pievieno pārslas, vāra 2-3 minūtes, pēc tam uzliek vāciņu un ļauj putrai uzbriest.
- Liek putru bļodā. Smalkās daiviņās sagriež ābolu un mango, izkārto tos virs putras. Vidū liek zemesriekstu sviestu un izkārto gabaliņos sagrieztas zemenes, pārber ar kanēli un ciedru riekstiem.
Autore: Annija Mihelsone